zondag 13 oktober • 16:30

Theater : On Yıl Sonra

Schouwburg Hengelo
-
Beursstraat 44 Hengelo
Entree: €39,-
Theater
ZONDAG
13 OKT
16:30

Het populairste theaterstuk van de laatste jaren, gespeeld door Rüştü Onur Atilla, Özgün Bayraktar en Doğan Akdoğan ontmoet het Nederlandse publiek voor de eerste keer. Het meesterwerk zal het publiek fascineren met zijn onderwerp en de acteerprestaties. Het zal u verrassen met veel komische momenten.

Een diner. Een stel en een oude vriend. Een eerste date in 10 jaar. Het is een achtervolging die zweeft tussen verleden, heden en toekomst, waar rollen voortdurend verschuiven. Het is een komedie op zoek naar liefde, relaties, vriendschap, ego's, onszelf opsluiten in routines met onze eigen handen en geluk. Ben je klaar om een stoel aan te schuiven aan deze vreemde, verrassende, verleidelijke eettafel en je eigen verhaal te traceren tot aan het dessert?

TR Stichting Orontes olarak Hollanda'da kültür ve sanat organizasyonlarında iddialı ve dikkat çekici projelerle devam ediyoruz. Ekranların ve sahnelerin sevilen isimleri Rüştü Onur Atilla, Özgün Bayraktar ve Doğan Akdoğan ‘ın muhteşem performanslarıyla gişe rekorları kıran keyifli bir komedi sunuyor.


Informatie

Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44, Hengelo
074 255 6789
schouwburghengelo.nl

Tickets

Ben je op zoek naar tickets voor Theater : On Yıl Sonra? Selecteer dan eenvoudig een ticket en klik op 'bestel'. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de website van de organisator waar je de tickets kunt bestellen. Voor vragen over tickets kun je terecht bij de organisator.

Anderen bekeken ook